[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jan 25 12:23:25 UTC 2011


2011/1/25 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>:
>
> 2011/1/25 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>> 2011/1/25 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> > 2011/1/25 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> >> 2011/1/24 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>> >>>> > Списокот почнува подоле:
>> >>>> > - Дамјан Георгиевски
>> >>>> Јован Костовски (Чомбе)
>> >>>> Владан Поповиќ
>> >> Александар Лазаров
>> >> Арангел Ангов
>> >Георги Станојевски (се пријави на bugs)
>
> Сашо Андријески
>

Не сфаќам што правите. Зошто не го правиме ова на вики?

Една обична табела, со луѓе и датуми кога се дежурни.

Поздрав.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list