[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Jan 25 12:44:24 UTC 2011


> Не сфаќам што правите. Зошто не го правиме ова на вики?
>
> Една обична табела, со луѓе и датуми кога се дежурни.

дека мојот впечаток е дека луѓе не пишуваат на wiki толку често, плус 
може треба да се регистрираат и тоа не го прават - па така иницијалната 
листа е боље овде да се направи па да се префрли на wiki


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list