[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jan 29 21:54:59 UTC 2011


За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при 
крајот на Февруари.

Дарко (macstr1k3r) се нафати да обезбеди просторија како и интернет за 
настанот.

Би можеле лека-полека да продискутираме кој ќе доаѓа, да продискутираме 
за програмата и за сѐ друго што некој смета дека е важно.

Затоа што куманово е на 30тина минути, најдобро би било да не се 
преноќева таму, што мислите ?

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list