[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jan 29 21:57:59 UTC 2011


И оваа година се планира одење во Штип (се надевам дека ова ќе прерасне 
во традиција) во Март (ваљда крајот на март), на уште едно НСНД.

Организаторот за просторија и останато е Кире Андонов од организацијата 
Вода Плус од Штип.

Сега за сега имам толку информации, на листава Кире треба да пише 
информации околу просторијата.

Останува исто да се договориме кој ќе оди, кој што би можел да 
презентира и кој што би сакал да слуша.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list