[2s.mk-friends] Wiki

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 31 23:22:45 UTC 2011


Wiki-то оригинално хостирано на http://wiki.lugola.net e префрлено на
најнова верзија на mediawiki и се наоѓа на http://wiki.spodeli.org.
Сите содржини се мигрирани успешно. Доколку сакате да придонесувате на
новото wiki ќе мора да си регистрирате корисник.

Веројатно ќе направиме wiki.lugola.net да форвардира на
wiki.spodeli.org (освен ако не сака некој да праи форк :)).
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list