[2s.mk-friends] Debconf - Бања Лука

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 4 13:04:34 UTC 2011


> Од 24ти до 30ти јули во можеби прв и последен пат на овие простори се
> оддржува конференцијата DebConf:
...
> Веб сајтот за настанот нуди доста корисни информации:
> http://debconf11.debconf.org/
> 
> Па ај да се договориме нешто.

Значи, до сега сигурни сме Арангел, Зоран, Божидар и јас.

Арангел имаше некоја информација за хостел во Бања Лука, така да може е
време да резервираме (ако може уопште).
-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list