[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 4 13:10:08 UTC 2011


NSND Сплит оваа година е викендот 19-21 август

За тие што не биле во Сплит, ова е веројатно најголемиот НСНД што го
правиме, со најјаки луѓе, плус море и плажа.
Плус, може да има и гости од странство, иако за сега не е ништо најавено.

Така да, ај да видиме кој СИГУРНО ќе оди, и како би сакале да изкомбинирате.

Последниве неколку години одењето на НСНД Сплит го комбиниравме со
кампирање по хрватското приморје за да не се тепа патот за џабе.
-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list