[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Jul 4 16:36:05 UTC 2011


Јас сакам да дојдам.
Не знам само како да се искомбинирам со Берлин, дали да се враќам во Скопје
или да дојдам директно таму.
Кога би пристигнале вие во Сплит?
Ај идам за 10 мин на кеј, ако сте таму ќе се договориме face to face да не
се мачиме со мејлови.

2011/7/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> > Ова е во Бања Лука или во Сплит?
>
> НСНД Сплит е во Сплит - 19-21 август
> http://www.nsnd.org/ (иако нема информација за Сплит, има за претходните
> NSND)
>
>
> Во Бања Лука е DebConf - 24-30 јули
> http://debconf11.debconf.org/about.xhtml
>
>
> --
> дамјан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110704/36d1841c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list