[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Jul 6 00:47:26 UTC 2011


Дечки ќе ми треба одговор за тоа што зборевме на бернајс. Кај и да е до крај
на недела.
Фала.


2011/7/4 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Јас сакам да дојдам.
> Не знам само како да се искомбинирам со Берлин, дали да се враќам во Скопје
> или да дојдам директно таму.
> Кога би пристигнале вие во Сплит?
> Ај идам за 10 мин на кеј, ако сте таму ќе се договориме face to face да не
> се мачиме со мејлови.
>
>
> 2011/7/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>
>> > Ова е во Бања Лука или во Сплит?
>>
>> НСНД Сплит е во Сплит - 19-21 август
>> http://www.nsnd.org/ (иако нема информација за Сплит, има за претходните
>> NSND)
>>
>>
>> Во Бања Лука е DebConf - 24-30 јули
>> http://debconf11.debconf.org/about.xhtml
>>
>>
>> --
>> дамјан
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110706/d59f3aee/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list