[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jul 6 14:19:34 UTC 2011


мене одморот ми почнува на 25 јули

и што се однесува до мене може истиот ден да тргнеме за хрватска 

-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list