[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Jul 6 12:54:50 UTC 2011


Јас прашувам зошто од Берлин ќе си одам на 13 веројатно, и да знам дали да
се враќам во Скопје или да дојдам директно во Сплит да се сретнам со вас.
Ама нејќам да треба да ве чекам 5 дена сама :(.
И исто би било убаво да знам дали некој од вас може да ме врати назад во
Скопје после.

2011/7/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2011/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> > Дечки ќе ми треба одговор за тоа што зборевме на бернајс. Кај и да е до
> крај
> > на недела.
>
> Јас иам нешо утнато со деновите за одмор шо сум ги побарал така да ќе
> треба да ги мењам шо побрзо. Мене би ми одговарало да идеме и порано
> негде 15ти да тргнеме, да се акаме малце по пат, црна гора и хрватска
> и да избуткаме таму негде до 23ти коа би иделе назад.
>
> Која би била друга опција? Нема поента да тргаме на 17ти на пример, недела
> е.
>
> Let me know кој е за првиов план, ја иам кола и возачка.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110706/60cba49b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list