[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 7 14:15:41 UTC 2011


2011/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Дечки ќе ми треба одговор за тоа што зборевме на бернајс. Кај и да е до крај
> на недела.
> Фала.

Појма неам што се зборело на бернајс. Ако пишеш ваљда сите ќе бидат во
тек што се договарало и
кој е планот. :)

Пзодрав.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list