[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 7 14:10:37 UTC 2011


Здраво,

Пошто ги известив гео институт дека немаме 80 евра да даваме за собата, а они
не ја намалуваат цената, ќе треба денес или во сабота да ја испразниме собата од
стар хардвер.

Пошто они во понеделник ќе ја заклучат.

Поздрав.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list