[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 7 14:16:40 UTC 2011


2011/7/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Јас иам нешо утнато со деновите за одмор шо сум ги побарал така да ќе
> треба да ги мењам шо побрзо. Мене би ми одговарало да идеме и порано
> негде 15ти да тргнеме, да се акаме малце по пат, црна гора и хрватска
> и да избуткаме таму негде до 23ти коа би иделе назад.
>
> Која би била друга опција? Нема поента да тргаме на 17ти на пример, недела е.

17-август е среда, а не недела.

Поздрав,


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list