[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 12 11:41:30 UTC 2011


> Ве секој случај, треба да ја рачунаме и драгшиќ.

afaik не ѝ треба смештај само сака да дојде на настанот.

во секој случај ѝ дадов мејлови од листата 

-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list