[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

igor pirkovski igor.piki at gmail.com
Sat Jul 9 20:55:27 UTC 2011


Јас цело сабајле чекав некој да пише кога што како ке се случува...
Вејќе е доцна за денес но утре ако има нешто на располагање сум. Пишете.

Поздрав

2011/7/9 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>

>
> 2011/7/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> Здраво,
>>
>> Пошто ги известив гео институт дека немаме 80 евра да даваме за собата, а
>> они
>> не ја намалуваат цената, ќе треба денес или во сабота да ја испразниме
>> собата од
>> стар хардвер.
>>
>> Пошто они во понеделник ќе ја заклучат.
>>
>
> Бидејќи уште не е префрлен хардверот и хаклаб не е отворен, дали некој има
> време да оди денес да помогне за префрлање на опремата?
> Јас незнам дали ќе стигнам, треба да ми дојдат гости од страна + вечер сум
> на магистерска. Ако успеам да најдам малку време, ќе одам да расчистам колку
> можам..
>
> --
>
> *Sasho Andrijeski*
> Life Hacker
>
> Please think of your environment and switch to electronic documents.
> Printing e-mails is usually a *waste*.
>
> The information contained in this email and any attachments is confidential
> and may be subject to copyright or other intellectual property protection.
> If you are not the intended recipient, you are not authorized to use or
> disclose this information, and we request that you notify us by reply mail
> or telephone and delete the original message from your mail system.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110709/7485368e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list