[2s.mk-friends] Java 7 Release Party

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sun Jul 10 19:48:21 UTC 2011


Здраво дечки,
дел од вас знаете дека  планиравме вакво нешто но сега да биде официјално.
ЈугМК во соработка со некои од македонските компании ќе орагнизираме
технички настан.
За повеќе детали може да видите на http://www.java7macedonia.com .
Би ве замолил ако може да раширите низ социјаните мрежи.
Настанот е слободен и бесплатен но ќе треба предходно да се регистрирате.

Поздрав

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110710/91b9a9d2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list