[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 10 09:38:35 UTC 2011


ај и овде да пријавам дека Ивана Драгшиќ сака да дојде на НСНД

таа ќе биде веќе во хрватска


-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list