[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 12 08:55:45 UTC 2011


2011/7/10 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> ај и овде да пријавам дека Ивана Драгшиќ сака да дојде на НСНД
>
> таа ќе биде веќе во хрватска

Треба да се пријави ако и треба смештај. Џабе пријавуваш тука, на nsnd
листата треба.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list