[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Jul 21 18:07:47 UTC 2011


Од 5-ти Август Лука, кој што го запознавме на НСНД Охрид, ќе биде во 
Охрид и заедно со него ќе се припремаме за изработка на планираната ЦНЦ 
машина есенва во КИКА + ќе има ардуино хакирање и остали ствари поврзани 
со хардвер и електроника.

Доклку некој е во околина, слободно може да нѝ се приклучи.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list