[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Дарко dar3.st at gmail.com
Thu Jul 21 22:55:45 UTC 2011


On 07/21/2011 08:07 PM, Aleks wrote:
> Од 5-ти Август Лука, кој што го запознавме на НСНД Охрид, ќе биде во 
> Охрид и заедно со него ќе се припремаме за изработка на планираната 
> ЦНЦ машина есенва во КИКА + ќе има ардуино хакирање и остали ствари 
> поврзани со хардвер и електроника.
>
> Доклку некој е во околина, слободно може да нѝ се приклучи.
>
До кај 8-ми евентуално 9-ти ќе сум во Охрид, така да може да се 
приклучам, кога ќе сум таму.

-- 
Darko Stojkovski
  - Arch linux user
  - geek
  - hates windows, loves python
More information about the Ossm-members mailing list