[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

linuxmk linuxmk at gmail.com
Fri Jul 22 11:22:22 UTC 2011


Dobredojdeno li e za novi luge?!!? bi trebalo da bidam vo Ohrid toj period.

Pozdrav,
Zlatko

2011/7/22 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>

> 2011/7/21 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> > Од 5-ти Август Лука, кој што го запознавме на НСНД Охрид, ќе биде во
> Охрид и
> > заедно со него ќе се припремаме за изработка на планираната ЦНЦ машина
> > есенва во КИКА + ќе има ардуино хакирање и остали ствари поврзани со
> хардвер
> > и електроника.
>
> Браво за идејата. Оваа година нека биде спонтано кој е таму, ако сака
> да си игра нека оди во Охрид,
> па догодина да направиме и еден летен хакерски камп :)
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110722/f47f48dd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list