[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Jul 22 07:44:53 UTC 2011


2011/7/21 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Од 5-ти Август Лука, кој што го запознавме на НСНД Охрид, ќе биде во Охрид и
> заедно со него ќе се припремаме за изработка на планираната ЦНЦ машина
> есенва во КИКА + ќе има ардуино хакирање и остали ствари поврзани со хардвер
> и електроника.

Браво за идејата. Оваа година нека биде спонтано кој е таму, ако сака
да си игра нека оди во Охрид,
па догодина да направиме и еден летен хакерски камп :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list