[2s.mk-friends] Debconf - Бања Лука

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Wed Jun 1 23:30:27 UTC 2011


Јас сум заинтересиран. 99% би одел.

On May 30, 2011, at 2:57 PM, Arangel Angov wrote:

> 
> Се на се би требало да биде забавно искуство, ќе има луѓе од цел свет
> со доста интересни приказни и презентации. Ако има заинтересирани за
> доаѓање ве молам пишете. Јас би одел, а се надевам дека ќе се собереме
> екипа од Скопје за да изнајмиме комбе.
> 
> Па ај да се договориме нешто.
> -- 
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Dalibor Sojic
dalibor.sojic at gmail.com
http://www.dalibor-sojic.info



More information about the Ossm-members mailing list