[2s.mk-friends] Debconf - Бања Лука

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 2 09:23:43 UTC 2011


2011/6/2 Dalibor Sojic <dalibor.sojic at gmail.com>:
> Јас сум заинтересиран. 99% би одел.

Кул, ако си сигурен тогаш регистрирај се тука: http://0.mk/9902

Јас веќе се ригистрирав, па ако не иде никој друг да почнеме да бараме
опции за нас двајца за превоз.

Anyone?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list