[2s.mk-friends] Палистерски очи

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Jun 3 20:36:14 UTC 2011


On 06/03/2011 10:00 PM, Viktor Zuberot Stojanovski wrote:
> 2011/6/3 Aleksandar D. Balalovski<abalalovski at gmail.com>:
>> Зборавме со отец Архангел (ufo) да одиме на Палистер кон крајот на
>> Јуни. Пo повод НСНД на Палистер. Или нешто така. На Палистер има
>> езера, диви јагоди и диви коњи. Кај езерата има планинарски дом. Чини
>> 200 денари спиејне. Можи и со шатори. Да спиете ако сакате. Со превоз
>> е 5000 денари со џип за 8 души (не знам дали тоа вклучува и назад), а
>> пешки од местото звано „големаливада“ (кај шо се оди со такси за 2-300
>> денари по кола), ќе не фати 3-4 сати пешачење. Дамјан ќе најди
>> Интернет, јас ќе ве водам&  we're ready to go. Другите донесете пиво и
>> храна.
>>
>> Дали воопшто, воопшто, има иницијатива за ваково нешто?
>> Можи прво да се пребројме колкуминасме?
>>
>
> +1 ако се работи за викендот 01.07, 02.07, 03.07 ако е викендот пред
> него тогаш -1 за моето присуство
>
>

Ваљда +1.

Јас ќе носам напојување.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list