[2s.mk-friends] Палистерски очи

Viktor Zuberot Stojanovski zuberot at gmail.com
Fri Jun 3 20:00:58 UTC 2011


2011/6/3 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> Зборавме со отец Архангел (ufo) да одиме на Палистер кон крајот на
> Јуни. Пo повод НСНД на Палистер. Или нешто така. На Палистер има
> езера, диви јагоди и диви коњи. Кај езерата има планинарски дом. Чини
> 200 денари спиејне. Можи и со шатори. Да спиете ако сакате. Со превоз
> е 5000 денари со џип за 8 души (не знам дали тоа вклучува и назад), а
> пешки од местото звано „големаливада“ (кај шо се оди со такси за 2-300
> денари по кола), ќе не фати 3-4 сати пешачење. Дамјан ќе најди
> Интернет, јас ќе ве водам & we're ready to go. Другите донесете пиво и
> храна.
>
> Дали воопшто, воопшто, има иницијатива за ваково нешто?
> Можи прво да се пребројме колкуминасме?
>


+1 ако се работи за викендот 01.07, 02.07, 03.07 ако е викендот пред
него тогаш -1 за моето присуство


-- 
Regards,
Viktor Stojanovski


More information about the Ossm-members mailing list