[2s.mk-friends] Редовен состанок на 06.05.2011

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 4 17:48:59 UTC 2011


само да потврдиме дека ова е утре од 20 ч во КИКА


-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list