[2s.mk-friends] Редовен состанок на 06.05.2011

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Sat Jun 4 19:07:22 UTC 2011


On сабота 4. јуни 2011 19:48:59 Новица Наков wrote:
> само да потврдиме дека ова е утре од 20 ч во КИКА
+1

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list