[2s.mk-friends] фотељи

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jun 6 11:21:13 UTC 2011


Здраво,
во 19ч денес ќе одам да земам 3 фотељи од сервисот.

Кој може и кој има поширока кола би било добро да дојде за да не се
враќаме неколку пати.


---
Владан


More information about the Ossm-members mailing list