[2s.mk-friends] фотељи

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 6 12:33:26 UTC 2011


2011/6/6 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> Здраво,
> во 19ч денес ќе одам да земам 3 фотељи од сервисот.
>
> Кој може и кој има поширока кола би било добро да дојде за да не се
> враќаме неколку пати.

Ја можам да дојдам да помогнам, ама треба уште коли (јас сум без).
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list