[2s.mk-friends] фотељи

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jun 6 14:44:38 UTC 2011


Не ми текнува Вчера да се согласи некој да дојде освен Арангел кој што
нема кола, а ако никој не враќа ништо ми дојде да си сфатам дека никој
не ни сака фотељи.

Ќе одам и ќе земам колку ќе собере.


2011/6/6 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Нели се договоривме чера за ДА ги земеме.
>
>
> On 06/06/2011 04:10 PM, Vladan Popovic wrote:
>>
>> да ги земам фотељиве ?
>> ќе има место да ги сместиме или не, немора сите 3 може и помалку, може
>> и ниедна :)
>>
>> кажете само ако може да знам дали да одам да ги земам или не
>>
>>
>>
>> 2011/6/6 Arangel Angov<ufo at linux.net.mk>:
>>>
>>> 2011/6/6 Vladan Popovic<vladanovic at gmail.com>:
>>>>
>>>> Здраво,
>>>> во 19ч денес ќе одам да земам 3 фотељи од сервисот.
>>>>
>>>> Кој може и кој има поширока кола би било добро да дојде за да не се
>>>> враќаме неколку пати.
>>>
>>> Ја можам да дојдам да помогнам, ама треба уште коли (јас сум без).
>>> --
>>> Арангел
>>> xmpp/mail
>>> ufo \o/ linux.net.mk
>>> http://blog.spodeli.org
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
---
Владан


More information about the Ossm-members mailing list