[2s.mk-friends] фотељи

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Mon Jun 6 14:30:12 UTC 2011


Нели се договоривме чера за ДА ги земеме.


On 06/06/2011 04:10 PM, Vladan Popovic wrote:
> да ги земам фотељиве ?
> ќе има место да ги сместиме или не, немора сите 3 може и помалку, може
> и ниедна :)
>
> кажете само ако може да знам дали да одам да ги земам или не
>
>
>
> 2011/6/6 Arangel Angov<ufo at linux.net.mk>:
>> 2011/6/6 Vladan Popovic<vladanovic at gmail.com>:
>>> Здраво,
>>> во 19ч денес ќе одам да земам 3 фотељи од сервисот.
>>>
>>> Кој може и кој има поширока кола би било добро да дојде за да не се
>>> враќаме неколку пати.
>> Ја можам да дојдам да помогнам, ама треба уште коли (јас сум без).
>> --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list