[2s.mk-friends] Едно лето

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Jun 15 21:15:40 UTC 2011


Можеби е згодно вторник или среда да се прогласи за Едно Лето ден во хаклаб,
барем на почетокот каде ќе се случуваат тековни консултации барем на
почетокот додека не се уходаат студентите.

Ова може да се координира меѓу менторите, дежурниот во хаклаб и учесниците.

Поздрав,
Игор


More information about the Ossm-members mailing list