[2s.mk-friends] Сакам да станам член на групата

Svetlana Pendovska svetlana2010 at gmail.com
Tue Mar 1 17:23:54 UTC 2011


Здраво,

Јас пратив е-маил на контакт адресата на слободне софтвер и Игор Стаматовски
ми одговори дека потребно е да пратам емаил на оваа адреса и ке ми стигаат
емаилови за активностите на слободен софтвер.

Со почит,
Светлана Пендовска
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110301/0560f45f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list