[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 4 13:31:31 UTC 2011


2011/3/4 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> Како и да прајме, кога и да ојме, ќе не фати темница, така да не
> драпајте, дали можи другде да одиме ко луѓе во 5?

Не може, пошто не се праи состанок у кафич.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list