[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Mar 4 14:20:38 UTC 2011


2011/3/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/3/4 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>> Како и да прајме, кога и да ојме, ќе не фати темница, така да не
>> драпајте, дали можи другде да одиме ко луѓе во 5?
>
> Не може, пошто не се праи состанок у кафич.

Може во 18 во Пиколо, и онака ќе го наполниме цело и ќе
им кажеме да намалат музика.

Нема поента да одиме во КИКА, па уште во недела во 13 часот.

Нека го резервира некој Пиколо од 18 ч.

Поздрав.
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list