[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Mar 6 17:14:09 UTC 2011


Ние сме во Џовани (карши пиколо, малце подоле на прв спрат во кафичот)
пиколо не работи.
On Mar 6, 2011 12:13 AM, "Georgi Stanojevski" <glisha at gmail.com> wrote:
>> Остануваме на првичната идеја состанок во недела во 18.
>>
>> во пиколо.
>
> Апсолутно сеедно ми е кога и каде, но неможе да го изигнорирам фактот
какво
> директорско извртување направи - првичната идеја си беше во Кика во 13h.
:-)
>
>
>> поздрав.
>>
>> On 4 Mar 2011 21:56, "Misha Popovikj" <popmisa at gmail.com> wrote:
>> > Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на
>> > овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат
>> > да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и
>> > на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам
>> > подолго од 2 часа.
>> >
>> > поз
>> >
>> >
>> >
>> > --
>> > Misha Popovikj
>> > http://stream.kiberkotle.net
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110306/b456a970/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list