[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Mar 5 23:13:27 UTC 2011


> Остануваме на првичната идеја состанок во недела во 18.
>
> во пиколо.

Апсолутно сеедно ми е кога и каде, но неможе да го изигнорирам фактот какво
директорско извртување направи - првичната идеја си беше во Кика во 13h. :-)


> поздрав.
>
> On 4 Mar 2011 21:56, "Misha Popovikj" <popmisa at gmail.com> wrote:
> > Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на
> > овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат
> > да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и
> > на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам
> > подолго од 2 часа.
> >
> > поз
> >
> >
> >
> > --
> > Misha Popovikj
> > http://stream.kiberkotle.net
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110306/0d45a16e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list