[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 8 14:28:47 UTC 2011


некои идеи се нафрлени тука

http://ietherpad.com/UhB7apOyiV

да видиме дали може да се направи ова

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list