[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 8 14:38:25 UTC 2011


011/3/8 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> некои идеи се нафрлени тука
>
> http://ietherpad.com/UhB7apOyiV

skype јавување од некој од Mozilla? (горјан може да проба да среди ако сте за)

Ова сигурно работи само преку Windows, плус Skype не е слободен
софтвер, не гледам зашто би го праеле ова.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list