[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 8 16:59:50 UTC 2011


>> некои идеи се нафрлени тука
>>
>> http://ietherpad.com/UhB7apOyiV
>
> skype јавување од некој од Mozilla? (горјан може да проба да среди ако сте за)
>
> Ова сигурно работи само преку Windows, плус Skype не е слободен
> софтвер, не гледам зашто би го праеле ова.

afaik, mozilla во последно време користат mumble - кое е веројатно и 
подобро решение за аудио конференции, но не подржува видео

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list