[2s.mk-friends] КИКА простор

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 9 22:40:42 UTC 2011


On Wed, Mar 9, 2011 at 11:14 PM, Aleksandar D. Balalovski
<abalalovski at gmail.com> wrote:
> 2011/3/9 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
>> Inaku, dajte da najdeme nekoj podobar prostor, kje ne ubie struja so novive
>> povrzuvanja.

Ајде, тоа е една од работите што ја правиме неколку луѓе веќе,
очигледно недоволно сме ангажирани или пак недоволно луѓе се
ангажирани околу сериозно наоѓање на простор, во секој случај не е
заебанција туку бара сериозно ангажирање :\ Нас највеќе би ни
одговарало да најдеме простор со некоја друга организација која што е
заинтересиран за истото за да можеме да делиме кирија, се друго е
неостварливо пошто неаме ни 300 ни 500 евра, ни па некогаш досега сме
собрале толку пари за да плаќаме толку кирија месечно - а цените се
тие за простор каков што бараме.

Како и да е, да не должам многу, Бидик парите за ова со струјата
можеме да си ги дозволиме од она што го имаме собрано за кирија, па
може да се видиме утре да ти ги дадам да земеш се што треба и да
почнеш со работа.

Откако ќе бидеме сигурни дека се функционира ќе одам и ќе платам
кирија за овој месец.

Кој сака може да донира пари за КИКА или да уплати кирија за
овој/нередниот месец оваа сабота во кафе опера (13.00ч).
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list