[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Mar 10 15:59:24 UTC 2011


On 03/09/2011 08:12 AM, Dragan Gorgiev wrote:
>
> Здраво дечки,
> се уште никој ништо не ме известил и не ми спомнал за Штип. Дали ви 
> одговара мојот предлог за организирање просторија и услови?
> Но сепак ми треба повратна информација за да можам да се организирам 
> со просторот.
> Да не случајно се откажа доаѓањето во Штип?
> Поздрав,
> Драган Ѓоргиев - Штип
> 078473493
>
>

Здраво Драган,

Настанот е планиран за првиот викенд во Април (2-ри и 3-ти; се одложи 
поради други активности кои се во тек), дали би можел да ми ги дадеш 
следните информации,

Настанот ќе е викенд, сабота и недела во времетраење од 12 часот 
напладне до некаде 7 часот попладне, дали е изводливо ова и за двата дена ?

Поздрав.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110310/b6d31372/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list