[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Wed Mar 16 18:48:19 UTC 2011


On 3/12/11 11:42 PM, Aleks wrote:
> Ова сигурно работи само преку Windows, плус Skype не е слободен
> софтвер, не гледам зашто би го праеле ова. 
Би било убаво да има видео врска со некој од Mozilla.More information about the Ossm-members mailing list