[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 16 23:13:26 UTC 2011


22ри е наредниот вторник (за тогаш го најавија ff4). Ако се случува
нешто мислам дека е крајно време да се објави некаде.

- Кој ќе збори со компресор за Галерија 7? (или ако не со кој може да
се збори за друг простор?)
- Кој ќе среди и ќе иде по тортата? (ќе собереме сите пари валјда)
- Кој ќе спрема презентации и за што?
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list