[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Mar 25 23:36:27 UTC 2011


On 03/17/2011 08:28 AM, Dragan Gorgiev wrote:
>
>
> 2011/3/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk 
> <mailto:aleks at slobodensoftver.org.mk>>
>
>   On 03/09/2011 08:12 AM, Dragan Gorgiev wrote:
>>
>>   Здраво дечки,
>>   се уште никој ништо не ме известил и не ми спомнал за Штип. Дали
>>   ви одговара мојот предлог за организирање просторија и услови?
>>   Но сепак ми треба повратна информација за да можам да се
>>   организирам со просторот.
>>   Да не случајно се откажа доаѓањето во Штип?
>>   Поздрав,
>>   Драган Ѓоргиев - Штип
>>   078473493
>
>   Здраво Драган,
>
>   Настанот е планиран за првиот викенд во Април (2-ри и 3-ти; се
>   одложи поради други активности кои се во тек), дали би можел да ми
>   ги дадеш следните информации,
>
>   Настанот ќе е викенд, сабота и недела во времетраење од 12 часот
>   напладне до некаде 7 часот попладне, дали е изводливо ова и за
>   двата дена ?
>
>   Поздрав.
>
>
> ОК, изводливо е. Ке обезбедам простор во библиотеката. Дали ќе треба и 
> нешто друго да се обезбедува, организира или сл. Како ви е замислено 
> со медиумска покриеност, концепт на работа, теми и сл. Кои ви се 
> "таргет" групи на луѓе. Дали ви се обезбедени слушатели, дали треба да 
> се организират слушатели и сл. Дали треба да организираме средношколци 
> или студенти...
> Известете ме на време оти веќе е кратко времето до настанот ако треба 
> да пуштам покани, известувања и сл.
>
> Многу поздрав,
> Драган Ѓоргиев Штип
> 078473493
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Драган ваква е работата,

човекот кој што организира во Штип веќе добил просторија од Факултетот 
за Информатика при УГД во Штип, извини вака што настана збрка. 
Благодарам што се понуди да ни обезбедиш просторија за настанот.

Поздрав,
Алекс

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110326/8b938b5b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list