[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Mar 25 23:40:57 UTC 2011


Ок, дефинитивно е потврдено дека ќе се оди во Штип на НСНД.

Информации напишав на вики, http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип,

Досега е договорено :

  * Дата - 2 и 3 Април т.е. првиот викенд во Април
  * Настанот ќе се одржува во просториите на факултетот за информатика
   во Штип
  * Ќе се преспива во Штип (и ќе се јади пастрмајлија), смештајот
   нахнадно ќе се договори

Како што се прави и друг пат, точната програма ќе ја составуваме на лице 
место. Сега за сега кој сака нека напише што сака да слуша.

Треба да договориме, со што ќе одиме ? (коли?) и да видеме кој ќе одиме 
(така да пријавувајте се тука, доколку дефинитивно одите, на листата или 
на вики)

Discuss !!1!@#$%^

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110326/a8c5acfa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list