[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Sun Mar 27 22:05:51 UTC 2011


> Треба да договориме, со што ќе одиме ? (коли?) и да видеме кој ќе
> одиме (така да пријавувајте се тука, доколку дефинитивно одите, на
> листата или на вики)
>
> Discuss !!1!@#$%^
Јас на втори нема да може да дојдам. Се надевам дека ќе дојдам во недела.More information about the Ossm-members mailing list