[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Wed Mar 30 11:40:11 UTC 2011


On 30.03.2011 11:40, Aleks wrote:
> Update : ќе се спие во хостелот/мотелот Ваго. Цената е 900 денари за 
> преноќување + доручек.
>
> Plox пријавете се на листава кој ќе оди сигурно за да имам некоја 
> проценка на тоа колку луѓе ќе одат за да закажам во Ваго.
>
И јас идам сигурно. Рачунајте ме само за во хостелот, од Струмица идам 
со бус.

Во колку од прилика планирате да тргнете од Скопје?More information about the Ossm-members mailing list